Informacije o dostavi

Dostava se vrši u sve dijelove BiH. Dostavu vršimo putem logističke firme.

Okvirni rok isporuke je naveden na stranici svakog proizvoda. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o dostavi proizvoda u stambenu zgradu, dostavna služba nije dužna nositi proizvode do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže tačke na kojoj je istovar moguć.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe temeljno provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnoj službi, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Potpisom na otpremnici kupac potvrđuje prijem robe bez fizičkih oštećenja i količinu robe te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Nakon potpisa otpremnice naknadne reklamacije na oštećenja tokom transporta pošiljke ne mogu biti uvažene.

Po dogovoru s trgovcem moguć je i unos u stan. Za informacije o cijeni kontaktirajte nas na email adresu info@namjestajkupi.com. ili kontakt tel. 061 938 290

Neizvršena isporuka: Ako kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) nije zatečen na navedenoj adresi u vrijeme dostave, biti će kontaktiran od strane dostavne službe o ponovnoj dostavi. Za svaku sljedeću dostavu računa se dodatak u visini 50% cijene dostave.

CIJENA DOSTAVE

Dostava naručenih proizvoda naplaćuje se u skladu s težinom naručenih proizvoda. U slučaju da je volumetrijska težina veća od stvarne naplaćuje se volumetrijska težina. Volumetrijska težina izračunava se po formuli 1 m3 = 200 kg. Cijena dostave prikaže se ispod odabranih proizvoda u košarici. Dostava se obavlja radnim danom od 8:00 do 16:00 sati. Za narudžbe preko 3000 KM, dostava je potpuno besplatna.