OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

Web stranicom i web trgovinom sinedo.ba upravlja preduzeće Sinedo Commerce d.o.o. Prije korištenja web stranice i trgovine preporučujemo vam da pažljivo pročitate sljedeće uslove prodaje. Korištenjem web stranice www.sinedo.ba izražavate svoju saglasnost s ovim uslovima.

OPŠTI USLOVI

Trgovac je Sinedo Commerce d.o.o., Ormanica bb, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati putem predračuna (virmana) i pošalje narudžbu trgovcu ili pošalje narudžbu pa proizvod plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

CIJENE

Istaknute cijene su izražene u KM s uračunatim PDV-om (porez na dodatnu vrijednost). Cijene, uslovi plaćanja, uslovi dostave i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave! U slučaju akcije, akcijski popust se uračunava na istaknutu cijenu.

Kupoprodajni ugovor između trgovca i kupca postaje važeći u trenutku kada trgovac potvrdi narudžbu (kupac primi e-poruku o statusu: Narudžba potvrđena). Od tog trenutka dalje, sve su cijene i drugi uslovi fiksirani i jednakovrijedno važe za trgovca i za kupca.